.
     Kan du ikke læse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
RU-banner
.
.

Strukturfonde: Socialfonden giver kompetenceløft

Foto: Colourbox - kompetenceløft .

Siden 2007 har over 10.000 personer nydt godt af det danske socialfondsprogram. En nyligt offentliggjort evaluering viser, at næsten 3.000 er kommet i job eller har forbedret deres mulighed for beskæftigelse, og yderligere 10.000 personer har fået et erhvervsmæssigt kompetenceløft som følge af socialfondsprogrammet.

Læs mere om evalueringen ›
.
.
.

Regionalt: Produktiviteten skal styrkes i de danske regioner

Svag vækst i produktiviteten er fortsat den største udfordring for konkurrenceevnen i samtlige danske regioner. Det viser Redegørelse om regional vækst og konkurrenceevne 2012, som Erhvervsstyrelsen netop har offentliggjort.

Læs mere om Redegørelse om regional vækst og konkurrenceevne 2012 ›
. Colourbox arbejde h100
.
.
.

Forskningsartikel: Kommunal iværksætterpolitik

Colourbox puslebrikker h100 .

Initiativerne og indsatsen er til stede i den kommunale iværksætterpolitik, men hvordan står det til med effekten, og er fokus på den rette organisering af arbejdet vejen til bedre resultater? Det forsøger denne artikel af Pia Schou Nielsen at svare på. Pia Schou Nielsen er ErhvervsPh.D.-studerende, Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, Syddansk Universitet, Vejle Kommune, Erhverv & Kultur.

Den kommunale iværksætterpolitik - et organisationsperspektiv ›
.
.
.

Konkurrenceudsat pulje: Danmark som produktionsland

Digitalisering, automatisering og udvikling af fremtidens talenter – det er veje til vækst, især for Danmarks mange små og mellemstore virksomheder (SMV’er). I forlængelse af Danmarks Vækstråds beslutning om at fokusere på området støtter EU’s Socialfond og Erhvervsstyrelsen 2 store strategiske initiativer, der skal løfte det strategiske samarbejde mellem de danske erhvervsskoler og SMV’erne.

Læs mere om temaet: Danmark som produktionsland ›
. Foto: Colourbox - erhvervsskole
.
.
.

Projektstøtte: Ny praksis ved modtagelse af tilsagn

Foto: Colourbox - møde .

Erhvervsstyrelsen vil gerne give nye projekter, som får tilsagn om støtte fra strukturfondene, den bedst mulige start. Derfor vil tilsagnsmodtager fremover blive inviteret til et opstartsmøde i Erhvervsstyrelsen.

Læs mere om opstartsmøder ›
.
.
.

EU: DK skal fokusere på produktivitet, konkurrenceevne og grøn omstilling

Det var budskabet fra EU’s kommissær for regionalpolitik Johannes Hahn, da han præsenterede EU kommissionens overvejelser om den danske strukturfondsindsats i 2014-2020 på et møde i København den 3. december 2012.

Læs mere om kommissionens overvejelser og kommissærens besøg  ›
. EU-flag og DK-flag
.
.
.

Regional Udvikling ønsker alle abonnenter et GODT NYTÅR

.
.