.
     Kan du ikke læse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
.
.

Nordjylland er med, hvor det rykker!

HI-messen ´09 (1.-4. september 2009) er naturligvis med nordjysk deltagelse.

På en flot fællesstand vil Væksthus Nordjylland og de tre erhvervscentre fra Hjørring, Vesthimmerland og Mariagerfjord kommuner præsentere de nordjyske muligheder.

På vores stand i hal M (nr. 9574), der er placeret i umiddelbar nærhed af Opfindertorvet, vil du møde repræsentanter fra de tre kommuner og Væksthus Nordjylland, der vil informere om bl.a. de lokale muligheder og om den nye spændende nordjyske Vækstpakke II.

Du kan deltage gratis i messen ved at printe en adgangsbillet (se her hvordan).

Læs mere om HI-messen her

Mød også Væksthus Nordjylland på Opfindertorvet: Her er opfinderstande, rådgiverforum, temamøder og meget mere.

Vi glæder os til at møde dig i Herning!

. Vi ses på hi09!
.
.
.

Nye netværkstilbud i Flere Virksomheder i Vækst programmet

Autentisk Lederskab
Udviklingsgruppen Autentisk Lederskab giver dig mulighed for at styrke dig selv og dit lederskab til gavn for din virksomhed, dine medarbejdere og dine kunder. Start tirsdag den 22. september klokken 9.00-16.00 på NOVI. Udviklingsforløbet koster kr. 9.995. Prisen inkluderer Insights Discovery Personprofil og undervisningsmateriale.

Læs mere i denne folder


Vækst via salgsudvikling : netværk i Hjørring
Konsulentfirmaet Ivan Bach, Hjørring ErhvervsCenter og Væksthus Nordjylland gennemfører nu netværksforløbet 'Vækst gennem gennem salgsudvikling', hvor du får inspiration og konkrete værktøjer til at geare din virksomheds salgsindsats og -kompetencer. Forløbet har til formål at skabe øget effektivitet i salgs- og kundearbejdet og ikke mindst sikre vækst og salgsudvikling gennem et struktureret og målrettet salg.

Målgruppen er virksomhedsejere, direktører, ledere og personer, der arbejder med salg indenfor service, handel og produktion.

Læs mere i denne folder

Rule Breaking Strategy - er du klar til at gøre noget helt anderledes?
'Skab vækst med Rule Breaking Strategy' er et intensivt strategiforløb, der lærer virksomheder at udfordre - og måske tilmed bryde de uskrevne spilleregler i deres branche. Afdække skjulte konkurrencemæssige faktorer, udtænke nye ideer og sammensætte anderledes forretningsmodeller, så der kan erobres en ny og stærkere plads på markedet.
Målgruppen er virksomhedsejere, direktører, ledere og personer der ønsker at fremstå som frontløbere i en positiv udviklingsproces. Udbydes i samarbejde mellem Rebild Erhvervskontor og Væksthus Nordjylland.

Læs mere i denne folder

Gratis introduktionseftermiddag til Rule Breaking Strategy tirsdag den 8. september klokken 14-17 på Comwell Rebild Bakker. Tilmelding senest 4. september til Rebild Erhvervskontor lbne@rebild.dk

. Nye netværkstilbud via Flere Virksomheder i Vækst programmet
.
.
.

Canada - verdens næststørste land - et marked, der ikke må glemmes

Danmarks Eksportråd sætter fokus på Canada i det nyeste nummer af 'Verden venter'. Canada er et land, der kulturelt ligger tæt på Europa, men samtidigt er verdens mest multikulturelle samfund – dette skaber muligheder for danske virksomheder, da man er vant til at se uden for landets grænser og hermed åbne op for nye impulser og indflydelser.

Læs mere i 'Verden venter'

.
.
.

Eksport af energiteknologi

- udforsk mulighederne

Konference for danske teknologiproducenter og underleverandører sætter fokus på markedsvilkår og leverancemuligheder til nogle af verdens mest attraktive eksportmarkeder for energiteknologi.

Kom og vær med til arrangementet, som finder sted hos Vestas d. 10. september.

Læs mere

.
.
.
.

Seminar om Frankrig

.

Den danske ambassade i Frankrig er vært ved et seminar i Eigtveds Pakhus d. 29. september.

Seminaret omhandler ”Do’s and don’ts” ved indgåelse af agentur- og forhandleraftaler, ansættelse af den første medarbejder samt etablering af selskab i Frankrig.

Læs mere om seminaret

.
.
.

Dansk fællesstand på Hannover Messens energiudstilling

Ambassaden i Berlin organiserer for tredje år i træk en dansk fællesstand på Hannover Messens energiudstilling. Energi messen afholdes i perioden 19. – 23. april 2010 og er en af de otte fagmesser, der arrangeres under verdens største industrimesse - Hannover Messe.

Den danske fællesstand er igen i år placeret i hal 13 og med 150 m2 det perfekte udstillingsvindue for danske virksomheder. Med støtte fra Danmarks Eksportråd ligger prisen på 38.000 DKK for 10 m2. Tilmeldingsfrist 15. september.

Yderligere informationer findes på www.eksporttiltyskland.dk og www.hannovermesse.de/energy_e

 

.
.
.

Vækst via design

Skab stærke brands!

Dansk Design Center inviterer til heldagsarrangement 10. september hos RTX i Nørresundby.

Din virksomhed bliver præsenteret for, hvordan design og branding kan gøre allerede eksisterende produkter synlige samt hvordan man forbedrer processen ved udviklingen af nye produkter. I bliver vejledt omkring, hvordan man med udgangspunkt i virksomhedens DNA kan udvikle nye og innovative produkter, som differentierer sig fra konkurrenternes, og som kommunikerer produktets/servicens ekstra værdier.

Se programmet og tilmeld dig

.
.
.